NIJMEGEN - We zijn op zoek naar twee jongens die worden verdacht van een beroving In Nijmegen. Daarbij is een 26- jarige man gewond geraakt. De verdachten staan op beeld. Wie weet wie dit zijn?

Zondag 25 september fietste het slachtoffer op de Sint Annastraat toen hij ter hoogte van een pizzeria werd tegengehouden door twee jongens. Ze blokkeerden het fietspad en één van de jongens pakte het stuur waardoor het slachtoffer moest afstappen. De twee jongens bedreigden hem en dwongen hem zijn fiets af te geven. Toen hij dit niet deed, kreeg hij een klap op zijn kaak. Door de schrik liet hij de fiets los. De mannen gingen er vervolgens met zijn fiets vandoor. Het slachtoffer heeft daarna een vriendin gebeld. Toen ze elkaar troffen zakte het slachtoffer in elkaar en heeft hij het bewustzijn verloren. Uiteindelijk is hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vluchtroute

De jongens zijn vervolgens weggefietst in de richting van het Radboud. De fiets die is meegenomen is een opvallende fiets van de postcode loterij, in de kleuren oranje, wit en groen.

Signalement

De jongens hebben een lichte huidskleur en spraken Nederlands zonder accent. Eén van de jongens was smal en slank, andere jongen was wat steviger en had een opvallender ronder gezicht dan andere jongen. Beiden hadden geen gezichtsbeharing.

  • Misschien is het opgevallen dat iemand ineens een loterij fiets in bezit had?
  • Wie weet wie deze (jonge)mannen zijn?

Bel dan de Opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000. Je kunt ook een tipformulier invullen.