NIJMEGEN - Een 27-jarige man uit Nijmegen werd op vrijdag 5 november rond middernacht aan het Keizer Karelplein in Nijmegen zwaar mishandeld door drie nog onbekende daders.


Na een bezoek aan een café ging de man op de fiets naar huis. Toen hij rond middernacht bij het Keizer Karelplein fietste, werd hij aangesproken door een groepje van drie mannen en een vrouw. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen van de mannen en kwam hierdoor ten val. Terwijl hij op de grond lag en buiten bewustzijn was, kreeg hij rake klappen en schoppen tegen zijn hoofd.

De vrouw die bij het drietal hoorde, wist een van de belagers weg te trekken van het slachtoffer en in te praten op de anderen. Uiteindelijk lieten de mannen het slachtoffer met rust, samen met de vrouw zijn ze vervolgens via de Van Schaeck Mathonsingel in de richting van het NS-station gelopen waar ze mogelijk de trein naar Zutphen hebben genomen.

Het slachtoffer liep een hersenschudding en een gebroken kaak op. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de drie mannen die het slachtoffer hebben mishandeld. Ook komen we graag in contact met de vrouw met donkerblond haar die bij de mannen aanwezig was en heeft ingegrepen, zij is een belangrijke getuige in het onderzoek.

Signalement verdachte 1


- Leeftijd 20-25 jaar oud
- Lichte huidskleur
- Lengte: 1.75 – 1.80 meter lang
- Blond haar
- Hij droeg een grijs Nike-vest met logo op zijn linkerborst, hij droeg grijs-witte sneaker, mogelijk Nike
- Opvallend is dat hij geen jas droeg


Signalement verdachte 2


- Leeftijd 20-25 jaar oud
- Lichte huidskleur
- Blond haar
- Hij droeg een vest of trui
- Opvallend is dat hij geen jas droeg

Signalement verdachte 3


- Leeftijd 20-25 jaar oud
- Lichte getinte huidskleur
- Donkere baard
- Hij droeg een vest of trui
- Opvallend is dat hij geen jas droeg


Weet u wie deze drie mannen zijn? Ze waren in het gezelschap van een vrouw met lang donkerblond haar. En ze komen dus mogelijk uit Zutphen.


Hebt u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000. U kunt ook een tipformulier invullen.