NIJMEGEN - Twee mannen van 20 en 21 jaar oud zijn vrijdag in hun woonplaats Nijmegen aangehouden voor zware mishandeling. De openlijke geweldpleging vond plaats rond 16.25 uur op de Mariënburg. De recherche zoekt nog getuigen.


Vanaf de 2e Walstraat liepen een vader en zoon over de Marienburg, ook bekend als Faberplein. Op dat moment kwamen de andere 2 mannen hen tegemoet. Het waren bekenden van vader en zoon, door een eerder conflict tussen hen. De verdachten schopten en sloegen de vader zodanig, dat deze op de grond viel en buiten bewustzijn raakte. Het slachtoffers werd hulp verleend en door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. Beide verdachten zijn na hun actie weggerend.
Aan de hand van de informatie dat het bekenden waren, hebben agenten het duo diezelfde avond kunnen aanhouden. Vandaag worden de verdachten verhoord door de recherche.

Getuigen gevraagd
De politie heeft van de vader een aangifte opgenomen en getuigen zijn verhoord. Toch vragen we mensen die dit incident hebben zien gebeuren, zich alsnog als getuige te melden. Dat kan telefonsich via het algemenen nummer 0900-8844.