NIJMEGEN - In de nacht van 4 op 5 oktober rond 01.00 uur komt bij de politie de melding binnen dat er zou zijn geschoten op een woning aan de Gerrit van Durenstraat te Nijmegen. Bij deze beschieting raakte niemand gewond.

Update 23-10-21:Na het schietincident waren in een nabijgelegen straat ook beschadigde ramen ontdekt. Uit forensisch onderzoek is gebleken dat deze schade niet veroorzaakt is door een vuurwapen. Deze beschadigingen hebben niets te maken met het schietincident bij de woning in dit bericht.

Oorspronkelijk bericht 05-10-21:Direct na de melding is de politie een onderzoek gestart, zo is er een forensisch onderzoek verricht en zijn er speurhonden ingezet. Ook doet de politie onderzoek of deze beschieting te maken heeft met eerdere incidenten.

Getuigen gezocht
Graag komt de politie in contact met mensen die iets gehoord of gezien hebben of die anders de politie kunnen helpen in dit onderzoek. U kunt contact opnemen door middel van onderstaand telefoonnummer of tipformulier. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-6070.