NIJMEGEN - De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende woningoverval aan de Bedrijfsweg in de vroege ochtend van 6 augustus. Rond 5.00 uur drongen twee mannen de woning binnen en bedreigden de bewoners. Ze zijn er met een geldbedrag vandoor gegaan op vermoedelijk een (motor)scooter. De politie zoekt getuigen en camerabeelden uit de omgeving.


De bewoners van de woning bleven gelukkig ongedeerd en konden zelf de politie waarschuwen. Het onderzoek is in volle gang. Forensisch rechercheurs doen sporenonderzoek en agenten doen buurtonderzoek.

Van de twee overvallers is het volgende bekend:

Verdachte 1 is een man van ongeveer 1.80 meter lang. Hij was volledig in het donker gekleed, droeg een mondkapje en sprak Nederlands met een buitenlands accent.

De tweede man was een stuk kleiner, ongeveer 1.65 meter. Ook hij was donker gekleed en sprak met een buitenlands accent.

De twee waren dus vermoedelijk op een (motor)scooter.

Heeft u informatie of camerabeelden?

De politie komt graag met u in contact als u rond 5.00 uur vanochtend in de omgeving van de Bedrijfsweg iets heeft gezien dat met deze overval te maken kan hebben. Ook als u een camera aan uw woning of auto heeft en u in de omgeving woont of reed, vraagt het team u om uw camerabeelden te bekijken of daarop iets te zien is.

Heeft u informatie? Neem contact op met de politie in Nijmegen op 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Camerabeelden uploaden kan ook via dit formulier.