NIJMEGEN - Wie heeft er camerabeelden die mogelijk kunnen helpen bij het onderzoek naar de dood van een 37-jarige Nijmegenaar? Met die oproep komt het Team Grootschalige Opsporing (TGO) een dag na het dodelijk schietincident aan de Scherpenkampweg in Nijmegen. Op woensdagavond 25 augustus werd een man zwaargewond in zijn woning gevonden. Hij bleek het slachtoffer van een schietincident te zijn en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Er startte meteen een onderzoek, waarbij er sporen zijn veiliggesteld en getuigen verhoord. Het rechercheteam hoopt dat er camerabeelden zijn die kunnen helpen om de zaak op te lossen. Allereerst zoekt het team beelden en informatie rond de woning aan de Scherpenkampweg.

  • Wie heeft er camerabeelden rond de Scherpenkampweg die gemaakt zijn op 25 augustus tussen 18.30 en de volgend ochtend 07.00 uur?
  • Wie heeft er dashcambeelden van diezelfde omgeving en tijd?
  • Wie heeft er in die periode iets opvallends gezien rond de Scherpenkampweg en heeft dat nog niet aan de politie verteld?

Beelden tussen Arnhem en Nijmegen

Op basis van het onderzoek is het goed mogelijk dat de schutter vertrokken is in noordelijke richting, de kant van Arnhem op. Daarom is het team op zoek naar beelden van voertuigen die op woensdagavond tussen Nijmegen en Arnhem reden, en dan vooral van de routes buiten de A325.

  • Wie heeft er beelden (bijvoorbeeld van een dashcam of andere mobiele camera) gemaakt op een route tussen Nijmegen en Arnhem in de periode van woensdag 25 augustus 18.30 uur en de volgend ochtend 07.00 uur? (zie kaart)
  • Wie woont er langs zo’n route en heeft camerabeelden uit die periode?

Contact opnemen

Hebt u beelden of informatie om met de politie te delen? Bel dan snel via 0900-8844. Hebt u liever online contact? Vul dan het tipformulier op deze site in.

^sk