GENDT/NIJMEGEN/LENT - In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 augustus ontving de politie meerdere meldingen van vernielingen/ramkraken in Nijmegen en omgeving.

Lent – In de vroege ochtend van vrijdag 6 augustus kreeg de politie een melding dat de voordeur was vernield bij een bedrijf aan de Frankrijkstraat. Hier werden auto-onderdelen aangetroffen.

Njimegen – In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 augustus om ongeveer kwart over drie vond er een ramkraak/vernieling plaats bij een cultureel gebouw aan het Keizer Karelplein. Ter plaatse werden auto-onderdelen aangetroffen.

Nijmegen – In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 augustus omstreeks half drie vond er een ramkraak/vernieling plaats bij een cafetaria aan de St. Jacobslaan in Nijmegen. De pui van het pand was zwaar beschadigd. Het pand werd geramd met een auto.

Gendt– In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 augustus omstreeks vier uur ontving de politie een melding van een ramkraak/vernieling bij een sporthal aan de Nijmeegsestraat. Er was een ruit geforceerd en er werden auto-onderdelen aangetroffen.

Het is nog onbekend of en wat er is weggenomen bij de genoemde bedrijven/instellingen. De politie heeft onderzoek ingesteld naar de vernielingen/ramkraken. Of er een verband bestaat tussen de genoemde ramkraken/vernielingen is nog niet met volle zekerheid te zeggen maar zal zeker in het onderzoek worden meegenomen.

De politie is op zoek naar getuigen van deze ramkraken/vernielingen. Heeft u op de genoemde tijdstippen en locaties iets gezien of beschikt u over informatie die de politie kan helpen om deze zaken op te lossen? Neem dan contact op met de politie door het invullen van het meldformulier. Of bel met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M, tel. 0800-7000.