NIJMEGEN - Ja, je leest het goed! ASA Talent, hét uitzendbureau voor studenten, starters en professionals, gaat 17 december all-in voor 3FM Serious Request. En waar? Op ons eigen kantoor in Nijmegen! En deze keer gaan we nog een stapje verder, want ALS verdient al onze aandacht. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Sofie, één van onze energieke consultants bij ASA Nijmegen, sprong een gat in de lucht van opwinding toen ze het hoorde: "Dit wordt hét event van het jaar! We gaan niet alleen geld inzamelen voor ALS, maar we gaan ook nog eens 24 uur lang de boel op stelten zetten. Ik kan niet wachten!"

Gedurende 24 uur zullen er diverse activiteiten plaatsvinden voor o.a. vrienden, familie, klanten en werknemers. Maar ook voor eenieder die langsloopt! Voor een kleine donatie kan je meedoen aan een spannende bingo met aantrekkelijke prijzen, deelnemen aan het bierpongtoernooi en 's avonds genieten van een Silent Disco. Daarnaast wordt er gezorgd voor een warme en gezellige Koek & Zopie.

Met deze bijzondere actie willen we niet alleen geld inzamelen voor ALS, maar ook bewustwording creëren voor deze genadeloze ziekte. Lees onze gehele motivatie op onze actiepagina van 3FM (onder de titel: ASA's slapeloze nacht voor ALS).

Het tijdschema voor jullie agenda's:

Deuren dicht: 17 december om 08:30 uur

Deuren open: 18 december om 08:30 uur – Wees gerust, onze andere fantastische collega's staan deze werkdag gewoon klaar voor onze klanten en kandidaten.

Sterre: "Kom langs, doe mee, doneer, en laten we samen een knaller van een bedrag ophalen voor Serious Request! En als je een ander geniaal idee hebt om ons te steunen, bel of mail ons gerust. We staan overal voor open!"

Wij roepen iedereen op om ons initiatief te steunen door te doneren via onze online-kanalen of door op 17 december langs te komen op onze locatie aan de Nassausingel 2 in Nijmegen. Wees welkom!

Contactgegevens:

ASA Talent Nijmegen


Nassausingel 2


024-3240044


Nijmegen@asatalent.nl


www.asatalent.nl