NIJMEGEN - Omroep Gelderland doet rechtstreeks verslag van de intocht van de 4Daagse in Nijmegen. Op vrijdag 22 juli worden alle wandelaars van het grootste wandelevenement ter wereld eindelijk weer met open armen ontvangen. Bekijk de intocht live op TV Gelderland, gld.nl of in de Omroep Gelderland-app.

Na vier lange wandeldagen komen de wandelaars van de Vierdaagse op vrijdag 22 juli binnenstromen op de Via Gladiola om hun felbegeerde kruisje in ontvangst te nemen. Omroep Gelderland is er van 14.00 tot 18.00 uur live bij aanwezig, gepresenteerd door Harm Edens en Linda Geerdink. De intocht is te volgen op TV Gelderland en via een livestream op onze website en in onze app. We gaan het samen weer doen!

Intocht bij regionale omroepen
Ook dit jaar slaat Omroep Gelderland tijdens de Vierdaagse de handen ineen met andere regionale omroepen. Zo is de intocht niet alleen live te volgen op TV Gelderland, maar ook op de televisiezenders van Omroep Brabant, RTV Oost en Omroep West. De intocht is zo ook heel gemakkelijk buiten Gelderland te volgen.

De live-uitzending gemist? Bekijk hem terug via Uitzending Gemist. Of kijk op zaterdag 23 juli om 17.15 uur naar de korte samenvatting van de intocht op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald).

De hele week op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de 4Daagse? Download onze app of neem een kijkje op gld.nl/4daagse.