ARNHEM – In het Pinksterweekend klinken de allergrootste hits uit de jaren tachtig. Van Doe Maar tot George Michael, van Toto tot Madonna en van Phil Collins tot Prince. Natuurlijk hoor je ook de Gelderse artiesten die in de jaren tachtig carrière maakten. Wie mag er volgens jou niet ontbreken in de eighties lijst? Laat het weten via gld.nl/80s.

Tijdens het eighties weekend duiken we terug in de tijd en spelen we het spel “Wat is er op net twee?”. Herken jij de TV-fragmenten van de programma's van toen nog? Pisa, De Showbizzquiz, Spijkerhoek, 5 tegen 5, Countdown en meer. Het wordt een weekend vol herkenning. En raad jij het goede antwoord? Dan ga je ervandoor met een retro Rubiks kubus!

Verzoekjes en Eighties Supertrio

Verzoekjes zijn welkom via WhatsApp op het nummer 06-22054352 en via gld.nl/80s. Daarnaast kun je iedere dag stemmen voor Het Eighties Supertrio! Iedere dag is er een ander thema:

-Zaterdag: de leukste hits van meidengroepen in de eighties - Zondag: de leukste Nederpophits - Maandag: de mooiste songs uit films uit de jaren tachtig

Het eighties weekend is van 4 tot en met 6 juni te horen op Radio Gelderland. Check de Kanaalwijzer voor het beste signaal.