NIJMEGEN - Kilo Kilo is terug in Nijmegen! Na een succesvol jaar aan de Burchtstraat werd het tijd voor een mooiere en vooral nóg grotere locatie. Kilo Kilo opent daarom op vrijdag 15 september haar nieuwe winkel aan de Molenstraat 64. Een nieuwe winkel betekent een geheel nieuw assortiment en nog meer vierkante meters met de mooiste vintage schatten om jouw kledingkast compleet te maken.

Het afgelopen jaar was een bewogen tijd waarin we hard zijn gegroeid en bovendien was het het eerste jaar in Nijmegen voor Kilo Kilo. We zijn alle vintage liefhebbers en creatievelingen ontzettend dankbaar voor de aanhoudende support en leuke samenwerkingen die hebben plaatsgevonden! Iedereen is binnenkort weer van harte welkom in ons nieuwe pand en we hopen komend jaar nog meer leuke workshops en evenementen te kunnen organiseren op het gebied van fashion en kunst & cultuur in en rondom de winkel.

Wanneer kun je langskomen om te shoppen? Snel! Vrijdag 15 september 2023 is de feestelijke opening. Kom je kledingkast uitbreiden voor €25,- per kilo, terwijl je banger na banger hoort. En een gratis tote-bag van ons krijgt. Kun je die dag niet? Geen probleem. De winkel is 7 dagen per week geopend, dus kom vooral een keer langs om te kijken of je wat moois kunt vinden. Nimma, laat je zien!

Adres
Molenstraat 64
6511 JA Nijmegen

Openingstijden

Maandag: 11:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag: 11:00 uur tot 18:00 uur
Woensdag: 11:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag: 11:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag: 11:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag: 11:00 uur tot 18:00 uur
Zondag: 12:00 uur tot 17:00 uur

Heavyweights in vintage

Gek op vintage kleding of ben je op fast fashion dieet? Same! Scoor je nieuwe lievelingsoutfit op één van onze Kilo Kilo Sale events, in onze Kilo Kilo store in het centrum van Utrecht, de grootste vintage store van nederland in Roffa, of bestel vintage parels via onze webshop. Check onze Instagram @kilokilovintage of de website www.kilokilovintage.nl