NIJMEGEN - Hoewel de meeste Sinterklaascadeautjes voor Nederlandse kinderen niet in het Pietenhuis liggen, maar per ongeluk wijd verspreid over de wereld, heeft Sinterklaas zaterdag toch honderden mensen uit de regio Nijmegen kunnen trakteren op de lekkerste snoepjes. Sinterklaas overhandigde vanmiddag twee pallets vol met vrolijke Look-O-Look snoepjes aan de vrijwilligers van de Voedselbanken locatie Nijmegen - Overbetuwe, om te kunnen uitdelen aan hun klanten voor het Sinterklaasfeest.

Rond 15.30 uur kwamen Sinterklaas en Piet met de verrassing aan bij de Voedselbank aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen. Zodra Sinterklaas de pallets uit de vrachtwagen had geladen en overhandigd, brachten de vrijwilligers van Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe met hulp van Sint en Piet de hoeveelheid snoepjes naar binnen en natuurlijk was er daarna nog tijd voor foto’s en pepernoten voor de vrijwilligers.

Sint en Piet in wonderlijke LNG-vrachtwagen

In plaats van per traditioneel vervoer, arriveerde Sinterklaas voor deze gelegenheid in een kersverse en duurzame (bio-)LNG vrachtwagen. LNG (vloeibaar aardgas) is schoner, stiller en kostenefficiënter en daarmee een stuk duurzamer dan reguliere vrachtwagens. Verpakkingspartner Valuepack vervoert in de milieuvriendelijke vrachtwagen, bestickerd met een opvallend en magisch design, sinds kort de snoepjes van Look-O-Look in het hele land.

Mathilde Martens, Managing Director bij Look-O-Look: “We zijn heel blij dat Sinterklaas met ons snoepgoed een bijdrage kon leveren aan het goede werk van de Voedselbank. Zeker in deze tijd, waarin het aantal klanten voor de Voedselbanken groeit en het geen gegeven is dat mensen het zich kunnen permitteren snoepjes in huis te halen.”

Over Look-O-Look
Look-O-Look is al sinds 1969 bekend als verrassend snoepmerk. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in het Andelst, Gelderland. Het schap vol kleurrijke hangzakjes met de opvallende gele topkaarten is inmiddels in 20 landen een fenomeen.