DEN BOSCH - In de Keuken Kampioen Divisie hebben FC Den Bosch en NEC zondagmiddag de punten gedeeld. In De Vliert stond het na ruim negentig minuten 2-2, een stand die reeds bij rust bereikt was.

Jordi Bruijn wist NEC na twaalf minuten uit een vrije trap op voorsprong te zetten, waarna Ringo Meerveld tien minuten later de gelijkmaker aantekende. Een kolderiek eigen doelpunt bracht de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Centrale verdediger Bukusu dacht de bal terug te spelen op Norbert Alblas, maar de keeper stond helemaal niet in zijn doelmond. Alblas deed nog een uiterste poging om een eigen doelpunt te voorkomen, maar tevergeefs. Gelukkig voor NEC schoot Bruijn op slag voor rust de 2-2 binnen.

In een veel mindere tweede helft werd er vervolgens niet meer gescoord. FC Den Bosch wacht nog altijd op de eerste competitiezege sinds 22 september en blijft in de onderste regionen hangen. NEC bezet op dit moment de vijfde plek met negen punten minder dan koploper SC Cambuur.