OSS - Na vijf overwinningen op rij is NEC op bezoek bij TOP Oss tegen een zure nederlaag aangelopen. De ploeg van Rogier Meijer stond lang op voorsprong, maar kreeg in het laatste kwartier het deksel op de neus tegen tien man van de thuisploeg.

Reeds binnen drie minuten wist Elayis Tavsan de score te openen voor NEC, maar de gasten konden daarna niet doorpakken. De ploeg oogde vermoeid na zeven wedstrijden in achttien dagen, maar TOP Oss wist daar vooralsnog niet van te profiteren.

Toen Lorenzo Pique na een harde charge op Rangelo Janga direct rood zag moest de thuisploeg het laatste half uur met tien man verder. Opmerkelijk genoeg gooide TOPer nog een schepje bovenop en ging het met NEC steeds minder. De gelijkmaker van Rick Stuy van de Herik was dan ook niet onverdiend en tien minuten voor tijd kon Mart Remans zelfs ongehinderd de 2-1 binnen koppen.