NOORDWIJK - Het aloude voetbalgezegde "Als je ze zelf niet maakt schiet de tegenstander 'm er wel in" ging afgelopen zaterdag weer eens op voor De Treffers. Op bezoek bij Noordwijk waren de gasten voortdurend de betere ploeg, maar stuitten zij keer op keer op een uitblinkende doelman Lars Jansen. In de blessuretijd ging de thuisploeg er uiteindelijk zelf met de winst vandoor.

Jansen voorkwam zelfs dat De Treffers al bij rust op een comfortabele voorsprong stond door kansen van Thomassen, Campman, Vlijter en Ten Den onschadelijk te maken. Noordwijk kon daar zelf aanvallen nauwelijks iets tegenover stellen.

Na de rust was het spelbeeld niet veel anders en Jansen hield opnieuw Vlijter van het scoren af en zijn redding op een van richting veranderde vrije trap van Campman was zelfs fenomenaal. De Treffers leek zelfs al vrede te hebben met een punt, maar hoe anders werd het in de vierde minuut van de blessuretijd toen een corner van Thomas Reynaers door Rob Overvliet werd binnen gekopt: 1-0.