Bewolkt14.1 ℃

Staalkabelstunter B.V. in Opheusden

Staalkabelstunter B.V.

Alle staaldraad uit onze winkel wordt uit voorraad geleverd. Ook voor toebehoren zoals draadklemmen en staaldraad gereedschap bent u in onze winkel aan het juiste adres. In de webshop kunt u terecht voor: verzinkt staaldraad, RVS-staalddraad, geplastificeerd staaldraad, ijzerdraad, terraskabels, waslijnen, sloten, bevestigingsmaterialen, lieren en materialen voor de boot. Uiteraard kunnen wij uw bestellingen ook geheel op maat leveren. Verzinkt staalkabel Eén van de meest gewaardeerde eigenschappen van zink is de goede weerstand tegen corrosie. Verzinkt staaldraad wordt vaak gebruikt wanneer de staaldraad goed bestand moet zijn tegen corrosie. Roestvaste staalkabel Staaldraden die gemaakt zijn van roestvast (RVS) staaldraad zijn zeer goed bestand tegen corrosie en zijn daarnaast ook bestand tot een temperatuur van 250°C.

Roestvast stalen kabels zijn ontwikkeld voor plaatsen waar absoluut geen corrosie mag ontstaan én waar hoge temperaturen kunnen optreden. U kunt hierbij denken aan de watersport, de zonweringindustrie, de chemische industrie, de luchtvaart en de voedingsindustrie. De laatste jaren wordt dit duurzame product in steeds grotere mate toegepast. Ook uiteenlopende architectonische hoogstandjes kenmerken zich door het gebruik van roestvast stalen staalkabel. De keuze voor de diameter van een staaldraad hangt veelal samen met de gewenste breeksterkte van een kabel. Hierbij geldt: hoe dikker de kabel, des te sterker deze zal zijn. Bij vrijwel elke staalkabel wordt er een ook eindverbinding aangebracht. Eindverbindingen kunnen worden onderscheiden in permanente en niet-permanente eindverbindingen.

Permanente eindverbindingen worden meestal gemaakt indien een kabel na productie niet meer hoeft te worden aangepast qua lengte. Een niet-permanente eindverbinding wordt gebruik indien een staalkabel op locatie wordt gemonteerd of als de kabel in een later stadium misschien ingekort moet kunnen worden. Natuurlijk kunnen wij u van allerlei soorten eindverbindingen voor de kabels voorzien of naar uw specifieke wensen maken. Behalve de RVS-kabel hebben wij ook RVS-sluitingen die geschikt zijn voor alle hijsdoeleinden. De staalkabelstunter.com is de webshop met handige producten voor scherpe prijzen en een bestelling is bij ons nooit zomaar een bestelling: wij besteden er veel zorg aan en maken er iets leuks van!

Foto's van Staalkabelstunter B.V.

Staalkabelstunter B.V. image 1
Staalkabelstunter B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Nijmegen:

Adres
Dalwagenseweg 91
4043 MV  Opheusden
Telefoon
0488-410119
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Staalkabelstunter B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map