NIJMEGEN - Indonesië is dichterbij dan je denkt! Selamat Datang oftewel van harte welkom op de meest sfeervolle Aziatische markt van het jaar: de Pasar Malam Asia. Daar wil je bij zijn van vrijdag 27 oktober t/m zondag 29 oktober 2023 in de Jan Massinkhal Nijmegen!


Wat is er allemaal te doen?

Sfeervol shoppen over de gezellige Aziatische markt, met unieke artikelen uit alle werelddelen inclusief medium- en massagestands. Heerlijke geuren nodigen uit om te smullen bij de vele exotische food-stands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Geniet van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit o.a. Indonesië, Tahiti en Hawaii.

Veel voor weinig? Het lijkt echt Indonesië!

Ondanks alle stijgende kosten heeft de organisatie de entreeprijs gewoon op € 8,50 gelaten, inclusief gratis parkeren en gebruik van de toiletten! Er is ook een 3-dagenkaart voor maar € 19,50. Standhouders hebben leuke aanbiedingen en je kan zelfs al snacken bij Pasar Malam Asia vanaf € 1,50 !

Proef, geniet en beleef!

Kortom, een bezoek aan Pasar Malam Asia is een gezellig dagje uit voor iedereen. Een tropische reis in eigen land, zonder jetlag en dure vliegtickets. Na jaren afwezigheid terug in Nijmegen op 27-28-29 oktober 2023 in de Jan Massinkhal Nijmegen. Toegangstickets kunt u online kopen, alsook tijdens het evenement aan de deur. Tip: Door uw tickets online te kopen hoeft u niet in de kassa-rij te staan.

Kijk voor meer informatie op www.pasarmalamasia.nl